Despre noi

Natural Sins este un proiect care a crescut odată cu nevoia oamenilor de a fi mai implicați și conștienți de alegerile pe care le fac atunci când vine vorba de alimentație.

Fructele noastre deshidratate vin ca un răspuns la această nevoie. Produsele sunt 100% naturale, obținute prin deshidratarea fructelor proaspete, fără sulfiți, coloranți, adaos de zahăr sau arome artificiale. Prin ceea ce facem sprijinim totodată și producătorii români de fructe și legume, dorind să ne asigurăm un loc în acest segment al gustărilor sănătoase.

Suntem la început de drum, dar un început pe care l-am parcurs cu încredere în noi și în calitatea serviciilor pe care le oferim. Suntem tineri și puși pe treabă, cum s-ar spune :)

Am trecut de la ‘Te ajutăm să ai grijă de tine!’ la ‘Te ajutăm să ai grijă de tine, fără să uităm că unele păcate ne sunt naturale.’ Be a sinner! spune, de fapt, Fii natural! Fii așa cum vrei să fii, dă-ți voie să mai petreci până dimineața, fă o poză cu mâncarea ta preferată, trezeste-te târziu într-o luni, oprește-ți telefonul în weekend!

Ce mai aștepți? Be a sinner, ne ocupăm noi de restul!